Op het Controlpaneel wijzig je alle instellingen van jouw pakket. Het controlpaneel stelt jou in staat alle mogelijke wijzigingen te maken binnen het hostingpakket van jouw domeinnaam.

Inloggen op ons controlpaneel

Je logt in op het controlpaneel via Inloggen controlpaneel. Hier klik je in het menu op de knop ‘Inloggen controlpaneel’.
Wanneer je ingelogd bent krijg je een overzicht van jouw diensten en facturen. Via de menu items kun je mogelijke wijzigingen maken binnen jouw diensten/producten.

Wachtwoord vergeten?

Je kunt zelf jouw wachtwoord zelf opvragen via wachtwoord vergeten in ons controlpaneel. Je gaat hiervoor naar:

Wachtwoord vergeten