Wanneer je een e-mail- of webhostingpakket bij Ocelot Solutions afneemt, kun je je e-mail via de Webmail lezen. Daarnaast kun je je e-mail instellen in een e-mailprogramma zoals Apple Mail of Outlook.

Hieronder vind je de e-mailinstellingen om e-mail te kunnen ontvangen en versturen via een e-mailprogramma. Deze e-mailinstellingen vind je ook terug in het Control Panel.

Instellingen inkomende e-mail

• De (inkomende) IMAP-server kun je opzoeken in het Control Panel door in de menubalk op de knop ‘E-mail’ te klikken.
  • Poort 143 (SSL/ TLS: 993).
  • Gebruik als loginnaam je volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@example.com).
  • Gebruik het bijbehorende e-mailwachtwoord.
  • Beveiliging: SSL/ TLS.

Instellingen uitgaande e-mail

• De (uitgaande) SMTP-server kun je opzoeken in het Control Panel door in de menubalk op de knop ‘E-mail’ te klikken.
  • Poort 587.
  • Gebruik als loginnaam je volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@example.com).
  • Gebruik het bijbehorende e-mailwachtwoord.
  • Gebruik als verbindingsbeveiliging STARTTLS.