Met webhosting van Ocelot Solutions kun je een website onder jouw domeinnaam plaatsen en e-mailen met je domeinnaam. In dit artikel lees je onze tips voor het publiceren van je website en het instellen van je e-mail. Verder zetten we de mogelijkheden van Webmail en het Control Panel op een rijtje. Door op de bijbehorende links te klikken, krijg je een uitgebreide uitleg over het onderwerp.

Website publiceren

Je ontvangt per e-mail jouw FTP-gegevens. Met behulp van deze gegevens kun je jouw website online plaatsen. Daar heb je ook een FTP-client bij nodig, bijvoorbeeld Filezilla. In onze handleiding lees je de stappen voor het publiceren van jouw website.

Webmail

Met Ocelot Solutions Webmail kun je overal je e-mail lezen en versturen. Een uitgebreide uitleg over Ocelot Solutions Webmail vind je in deze handleiding.

E-mail instellen

Je kunt je e-mail lezen via onze Webmail, maar je kunt je e-mail ook instellen in een e-mailclient op je computer (bijvoorbeeld Mac Mail of Outlook). Op de volgende pagina staat een overzicht van de e-mailinstellingen bij Ocelot Solutions. Daarnaast vind je op onze Helpdesk per e-mailprogramma een stappenplan voor het instellen van je e-mail.

E-maileigenschappen beheren

In het Controlpaneel beheer je je e-maileigenschappen. Je kunt bijvoorbeeld extra mailboxen aanmaken, een autoresponder instellen en je spamfilter beheren. Je leest hier hoe je inlogt op het Controlpaneel. Onze overige handleidingen vind je via de helppagina’s van het Controlpaneel.

Wachtwoorden beheren

Zodra je succesvol bent ingelogd op het Controlpaneel, kun je je wachtwoorden beheren. Je kunt je FTP- en e-mailwachtwoorden wijzigen, maar ook de wachtwoorden van database- of webusers. Alle informatie over het wijzigen van wachtwoorden vind je via de helppagina’s van het Controlpaneel.